DI GIACOMO, Franco
DI GIACOMO, Franco
DIPARTIMENTO DI SCIENZE FILOSOFICHE, PEDAGOGICHE ED ECONOMICO-QUANTITATIVE
"I parchi marini delle isole Capraia e Gorgona: primi dati sul contenuto di metalli pesanti nei prodotti ittici delle loro acque"
1988-01-01 DI GIACOMO, Franco; Santoprete, G.
"Il contenuto in vanadio, cromo, cobalto, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie di funghi (Basidiomiceti)"
1982-01-01 Ciusa, W.; Giaccio, Mario; DI GIACOMO, Franco; Angelucci, R.
"Metalli pesanti nelle specie ittiche stanziali provenienti dalle aree di pesca antistanti le zone ad intensa attività antropica della regione Toscana"
1988-01-01 Santoprete, G.; DI GIACOMO, Franco
"Un contributo all'acquisizione di dati per l'istituendo parco marino delle Secche della Meloria: metalli pesanti delle specie ittiche della costa livornese, di San Rossore e della Meloria aventi valore commerciale"
1998-01-01 Santoprete, G.; DI GIACOMO, Franco
Accumulation of Trace Metals in the Lichen Evernia prunastri Transplanted at Biomonitoring Sites in Central Italy
1998-01-01 DI GIACOMO, Franco; Loppi, Stefano; Olivieri, Nicola; Pacioni, Giovanni
Bee pollen as an indicator of environmental pollution by heavy metals.
1997-01-01 Prota, Romolo; Chessa, Matilde; FRANCO MARIO, Andrea; Sferlazzo, Gianvito; Giaccio, Mario; DI GIACOMO, Franco
Beesax as an indicator of environmental pollution by heavy metals
1998-01-01 Prota, Romolo; Chessa, Matilde; FRANCO MARIO, Andrea; Sferlazzo, Gianvito; Giaccio, Mario; DI GIACOMO, Franco; Manca, Gavina
Caratterizzazione del contenuto in metalli in mieli prodotti in prossimità di fonti di inquinamento
1996-01-01 Franco, M. A.; DI GIACOMO, Franco; Prota, R.; Satta, M.; Sferlazzo, G.; Murmura, F.
Characterisation of cow and sheep cheeses in a regional scale by stable isotope ratios of casein (13C/12C, 15N/14N) and glycerol (18O/16O)
2003-01-01 Giaccio, Mario; DEL SIGNORE, Antonella; DI GIACOMO, Franco; P., Bogoni; G., Versini
Characterization of Balsamic Vinegar by Multivariate Statistical Analysis of Trace Element Content
1998-01-01 DEL SIGNORE, Antonella; B., Campisi; DI GIACOMO, Franco
Cheese making using pig rennet and calf rennet: micro-organisms and volatile compounds in Farindola ewe cheese
2014-01-01 DI GIACOMO, Franco; N., Casolani; DEL SIGNORE, Antonella
Composition of meat and offal from weaned and fattened rabbits and results of stereospecific analysis of triacylglycerols and phosphatidylcholines
2012-01-01 D'Arco, G.; Blasi, F.; Cossignani, L.; DI GIACOMO, Franco; Ciavardelli, D.; Ventura, F.; Scipioni, S.; Simonetti, M. S.; Damiani, P.
Concerns about using Zn supplementation in Down's syndrome (DS) children.
2001-01-01 Bucci, Ines; Napolitano, Giorgio; Giuliani, Cesidio; Lio, S; Minnucci, A; Monaco, Fabrizio; DI GIACOMO, Franco; Calabrese, Giuseppe; Palka, Giandomenico; Sabatino, Giuseppe
Content of Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu amd Zn in olives (olea europeae sativa, L.)
1995-01-01 Marchegiani, R; Giaccio, Mario; DI GIACOMO, Franco
Content of resveratrols as a function of red wine cultivar and of the year production (2000-2001-2002)
2004-01-01 M., Giaccio; DEL SIGNORE, Antonella; DI GIACOMO, Franco; G., Sanna; G., Manca
Contenuto di acidi grassi nel formaggio pecorino prodotto in stagioni diverse
2007-01-01 DI GIACOMO, Franco
Contenuto di acidi grassi nel formaggio pecorino prodotto in stagioni diverse
2007-01-01 DI GIACOMO, Franco
Contenuto di cromo in vegetali commestibili sottoposti a fertilizzazioni con fanghi di conceria (concia al cromo)
1998-01-01 DI GIACOMO, Franco; Santoprete, G.
Contenuto di cromo nelle parti commestibili dei vegetali sottoposti a fertilizzazioni con residui di cuoio (concia al cromo)
1988-01-01 Santoprete, G.; DI GIACOMO, Franco
Copper/Zinc ratio and aging-related degenerative diseases
1998-01-01 Mezzetti, A.; Pierdomenico, Sante Donato; Costantini, F.; Romano, F.; Cesare, D.; Cuccurullo, F.; Imbastaro, T.; Riario Sforza, G.; DI GIACOMO, Franco; Zuliani, G.; Fellin, R.