PETTI, Luigia

PETTI, Luigia  

DIPARTIMENTO DI ECONOMIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 167 (tempo di esecuzione: 0.044 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
The 6th International Conference on Social Life Cycle Assessment—Pescara, Italy, 10–12 September 2018 2018 Petti, L.; Traverso, M.; Zamagni, Alessandra
A newly developed integrated environment-quality approach for the design of hotel services 2006 Raggi, Andrea; Petti, Luigia
“A newly developed integrated environment-quality approach for the design of hotel services” 2003 Raggi, Andrea; Petti, Luigia
A systematic review of case-studies on Environmental Life Cycle Costing. A bridge towards future research 2013 Stella, Lucia; Petti, Luigia; Raggi, Andrea; Rea, Michele Antonio
A technical economical evaluation index of fish products. 1997 Laureti, L.; Petti, Luigia; Murmura, F.
A Tomato case study using Subcategory Assessment Method for Social Life Cycle Assessment 2012 Ramirez, P. K. S.; Ugaya C. M., L; Vicoli, R.; Vaira, S.; Petti, Luigia
The adoption of the industrial ecology principles in post-disaster waste management 2017 Sandrucci, Marco; Arzoumanidis, Ioannis; Petti, Luigia; Raggi, Andrea
Alcune esperienze sulla capacita’ dei terreni agrari di metabolizzare IPA addizionati 1989 Morgante, Anna; Petti, Luigia
Alcune osservazioni sulle disposizioni legislative che regolano l’impiego del gas etilene per la maturazione artificiale dei frutti 1989 Petti, Luigia
Animal by-product management: An overview of the recovery and disposal processes according to the EU regulation 2007 DE CAMILLIS, Camillo; Raggi, Andrea; Petti, Luigia; Morgante, Anna
“Application of a service modeling tool to hotel industry” 2004 Watanabe, K; Shimomura, Y; Sakao, T; Raggi, Andrea; Petti, Luigia
Applicazione della metodologia della LCA ad un pastificio 2000 Raggi, Andrea; Petti, Luigia
Applicazione della procedura ‘VerdEE’ al ciclo di vita di un vino biologico abruzzese 2005 Petti, Luigia; Raggi, Andrea; Matteucci, P.
“Applicazione della procedura ‘VerdEE’ al ciclo di vita di un vino biologico abruzzese” 2004 Morgante, Anna; Raggi, Andrea; Petti, Luigia; Matteucci, Paola
Applying ecolabel criteria in the tourism sector: a case-study 2005 Luciani, R.; Petti, Luigia; Schirato, E.
Applying service CAD system to value customization 2007 Sakao, T; Y., Shimomura; Simboli, Alberto; Raggi, Andrea; Petti, Luigia; Pagliuca, Giuseppina
“APPLYING SERVICE ENGINEERING METHODS AND TOOLS TO IMPROVE VARIOUS CUSTOMERS SATISFACTION IN AN ACCOMMODATION SERVICE” 2005 Sakao, T; Y., Shimomura; Petti, Luigia; Raggi, Andrea
Approcci quantitativi al miglioramento della sostenibilità dei servizi turistici 2009 Raggi, Andrea; Bruzzi, L.; DE CAMILLIS, Camillo; Petti, Luigia; Bordin, A.; Castellani, V.; Luciani, R.; Sala, S.; Verità, S.; von der Weppen, J.
Approccio al ciclo di vita e valutazione ambientale dei sistemi dell'industria manifatturiera 2008 Morgante, Anna; Biondi, O; Petti, Luigia; Romano, Mariangela; Simboli, Alberto
Assessment of social dimension of a jar of honey: A methodological outline 2018 D'Eusanio, Manuela; Serreli, Monica; Zamagni, Alessandra; Petti, Luigia