Nurses and allied health-care program learning. Theirs satisfaction about nurses teachers
2009-01-01 Rossi, R; Cicolini, G
SVILUPPARE COMPETENZA CULTURALE NELL’ASSISTENZA: UNA RISORSA PER RISPONDERE AI BISOGNI DI UNA POPOLAZIONE CHE CAMBIA
2013-01-01 Comparcini, D; Simonetti, V; Tomietto, M; Della Pelle, C; Pelusi, G; Cicolini, G
L’EFFICACIA DELLA COMUNICAZIONE CON IL PAZIENTE ED I FAMILIARI IN TERAPIA INTENSIVA: REVISIONE DELLA LETTERATURA
2013-01-01 Di Renzo, Mr; Montanaro, M; Quirino, A; Cicolini, G
ASSISTERE E CURARE PERSONE CON PATOLOGIE PSICHIATRICHE: RISULTATI DI UN’INDAGINE SULLE CONOSCENZE E LE ATTITUDINI DEGLI INFERMIERI DELL’AREA EMERGENZA
2014-01-01 Comparcini, D; Simonetti, V; Galli, F; Della Pelle, C; Cerratti, F; Cotticelli, F; Buccolini, M; Cicolini, G
La mobilizzazione precoce del paziente sottoposto a coronarografia diagnostica elettiva mediante accesso femorale: revisione della letteratura
2013-01-01 Di Renzo, Mr; Quirino, A; Cicolini, G
DIABETE INSULINODIPENDENTE VALUTAZIONE DELL’ESORDIO CLINICO PER LA PIANIFICAZIONE DI ITERVENTI INFERMIERISTICI
2006-01-01 Di Labio, L; Cerasoli, A; Cicolini, G
“CAUSE DI INTERRUZIONE DELL'ALLATTAMENTO AL SENO NELLE MADRI DI GEMELLI”
2014-01-01 Della Pelle, C; Simonetti, V; Comparcini, D; Cerratti, F; Sabbion, P; Di Matteo, C; Lisi, M; Cicolini, G
Evoluzione, natura ed effetti dei finanziamenti agevolati sull'economia delle imprese italiane dagli anni 50' ad oggi. Ripercussioni economico-aziendali sul loro operato
2006-01-01 Quintiliani, Andrea
Poster SIMPATICO 3D
2022-01-01 Zumpano, E.; Iaquinta, P.; Caroprese, L.; Cascini, G. L.; Dattola, F.; Pellegrino, I.; Iusi, M.; Veltri, P.; Vocaturo, E.
Utility of linguistic biomarkers for prediction of cognitive impairment and limbic predominant age-related TDP-43 neuropathologic change in the oldest old
2022-01-01 Bubbico, Giovanna; Akhlaghipour, Golnoush; Khanm, Zainab; El-Koury, Annelisse; Corrada, Maria; Kawas, Claudia; Pagannini-Hill, Annlia; Ahmad Sajjadi, Seyed
Poster: LLMs for online customer reviews analysis: Oracles or tools? Experiments with GPT 3.5
2023-01-01 Morbidoni, C.
Involvement of DNA Base Excision Repair (BER) in Early Stages of Thyroid Carcinogenesis and Its Correlations with Clinical Features and Inflammatory Microenvironment
2023-01-01 Aceto, Gitana; Moscatello, Carmelo; Porreca, Annamaria; Cichella, Anna; DI MARCANTONIO, Maria Carmela; Pasciuto, MARIA PAOLA; Zampacorta, Claudia; DI NICOLA, Marta; D’Angelo, Emanuela; Cotellese, Roberto
Health humanities: creating synergies on a narrative bridge
2013-01-01 Garista, P; Pace, Em; Pocetta,
University Museums for Special Education Teacher training. Innovative practices at the Museum of Educational History of Macerata University
2020-01-01 Montecchiani, Sofia; Brunelli, Marta; Ascenzi, Anna
Contribution of bioactive-rich extracts recovered from citrus by-products to the dispersion properties and stability of o/w emulsions
2022-01-01 Flamminii, F.; Iervese, F.; D’Alessio, G.; Valbonetti, L.; Neri, L.; Di Mattia, C.
Valorization of minor olive cultivars and olive oil from different Italian regions: a physicochemical and thermal approach
2018-01-01 Paciulli, M.; Caponio, F.; Di Mattia, C.; Piga, Antonio; Paradiso, V. M.; Flamminii, F.; Conte, P.; Cabizza, R.; Pittia, P.; Chiavaro, E.
CITRUS AND ONION BY-PRODUCTS AS VALUABLE SOURCES OF COMPOUNDS WITH TECHNOLOGICAL FUNCTIONALITY FOR THE FORMULATION OF FOOD EMULSIONS
2021-01-01 Flamminii, Federica; DE BRUNO, Alessandra; Imeneo, Valeria; Difonzo, Graziana; Caponio, Francesco; Pittia, Paola; Daniela DI MATTIA, Carla
Encapsulation of phenols recovered from olive by-products into alginate microspheres by emulsification/internal gelation
2018-01-01 Flamminii, F.; Di Mattia, C.; Neri, L.; Sacchetti, G.; Mastrocola, D.; Pittia, P
Olive leaves microencapsulated polyphenols as functional ingredient to prolong oxidative stability of buiscuits
2019-01-01 Paciulli, M.; Grimaldi, M.; Flamminii, F.; Littardi, P.; Cavazza, A.; Di Mattia, C.; Rinaldi, M.; Carini, E.; Pittia, P.; Ornaghi, P.; Chiavaro, E
Chemical characterization, technological functionality and use of extract from olive leaves in foods and biological systems
2018-01-01 Difonzo, G.; Squeo, G.; Flamminii, F.; Ranieri, M.; Di Mattia, C.; Tamma, G.; Silletti, R.; Pittia, P.; Pasqualone, A.; Caponio, F.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Scopri
Tipologia
- 4.3 Poster702
Data di pubblicazione
- In corso di stampa2
- 2020 - 202426
- 2010 - 2019373
- 2000 - 2009244
- 1990 - 199936
- 1985 - 198921
Rivista
- ALLERGY2
- CLINICAL ORAL IMPLANTS RESEARCH2
- JOURNAL OF DENTAL RESEARCH2
- NEUROLOGY1
- SINERGIE1
Serie
- STUDI E RICERCHE DI ARCHITETTURA4
- PROCEEDINGS - IEEE SYMPOSIUM ON C...1
Keyword
- p5327
- HIPK220
- cancer cells15
- apoptosis12
- adenovirus8
- electron microscopy7
- normal cells7
- differentiation6
- chemoresistance5
- extracellular matrix5
Lingua
- eng343
- ita114
- spa11
Accesso al fulltext
- no fulltext700
- open1
- reserved1