GIACCIO, Mario
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.581
EU - Europa 1.996
AS - Asia 1.981
SA - Sud America 279
AF - Africa 34
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
OC - Oceania 2
Totale 6.881
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.558
SG - Singapore 860
CN - Cina 613
UA - Ucraina 418
IE - Irlanda 300
SE - Svezia 285
TR - Turchia 284
GB - Regno Unito 264
BR - Brasile 240
IT - Italia 193
FR - Francia 168
DE - Germania 167
FI - Finlandia 81
VN - Vietnam 80
RU - Federazione Russa 69
IN - India 56
KR - Corea 24
AR - Argentina 12
BD - Bangladesh 12
ID - Indonesia 12
ES - Italia 11
MA - Marocco 10
MX - Messico 10
CA - Canada 9
EC - Ecuador 9
EU - Europa 8
PK - Pakistan 8
PL - Polonia 8
BE - Belgio 7
PT - Portogallo 7
ZA - Sudafrica 7
CO - Colombia 6
IR - Iran 6
NL - Olanda 6
EG - Egitto 4
KE - Kenya 4
PY - Paraguay 4
CL - Cile 3
HK - Hong Kong 3
JP - Giappone 3
SA - Arabia Saudita 3
SI - Slovenia 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
UZ - Uzbekistan 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
AO - Angola 2
AU - Australia 2
CZ - Repubblica Ceca 2
IQ - Iraq 2
LT - Lituania 2
MY - Malesia 2
NI - Nicaragua 2
NP - Nepal 2
UY - Uruguay 2
VE - Venezuela 2
AL - Albania 1
BH - Bahrain 1
CR - Costa Rica 1
DZ - Algeria 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
GA - Gabon 1
IL - Israele 1
KG - Kirghizistan 1
LB - Libano 1
ML - Mali 1
NG - Nigeria 1
PA - Panama 1
PE - Perù 1
PH - Filippine 1
SC - Seychelles 1
SY - Repubblica araba siriana 1
TN - Tunisia 1
Totale 6.881
Città #
Singapore 643
Jacksonville 456
Chandler 370
Dublin 296
Southend 196
Princeton 170
Izmir 153
Beijing 138
Dallas 120
Nanjing 120
Santa Clara 108
Wilmington 105
Cambridge 76
Tongling 66
Grevenbroich 64
Ashburn 62
Ann Arbor 60
Los Angeles 54
Council Bluffs 49
Dearborn 47
Nanchang 44
Woodbridge 43
Ho Chi Minh City 37
Buffalo 36
Shenyang 27
Hefei 25
Seoul 24
Hebei 22
Boardman 21
Houston 21
São Paulo 21
Rome 18
Tianjin 17
Redondo Beach 16
Kunming 15
New York 15
Hanoi 14
Hangzhou 13
Kocaeli 12
Jiaxing 11
The Dalles 11
Changsha 9
Norwalk 9
Rio de Janeiro 8
Brussels 7
Chennai 7
Düsseldorf 7
Shanghai 7
Warsaw 7
Brooklyn 6
Charlotte 6
London 6
Ardabil 5
Chicago 5
Helsinki 5
Monmouth Junction 5
Salerno 5
San Mateo 5
Stockholm 5
Atlanta 4
Auburn Hills 4
Belo Horizonte 4
Boston 4
Braga 4
Changchun 4
Fortaleza 4
Lanzhou 4
Leawood 4
Mexico City 4
Montemarciano 4
Phoenix 4
Piemonte 4
Poplar 4
Rimini 4
Augusta 3
Biên Hòa 3
Bratislava 3
Buenos Aires 3
Casablanca 3
Cedar Knolls 3
Chieti 3
Contagem 3
Denver 3
Hong Kong 3
Istanbul 3
Jakarta 3
Johannesburg 3
Karachi 3
Melzo 3
Milan 3
Moscow 3
Munich 3
Nairobi 3
Ninh Bình 3
Orange 3
Ottaviano 3
Roccasicura 3
Salvador 3
Sarcelles 3
Tashkent 3
Totale 4.068
Nome #
Il contenuto di 5-acetossimetil-2-furaldeide nell'aceto balsamico tradizionale di Modena e di Reggio Emilia. 167
Relazione fra alcune aldeidi volatili presenti nell'olio d'oliva vergine ed analisi sensoriale 133
Microstructure as simple index to evaluate spaghetti quality 130
Effetti combinati di campi elettromagnetici ed inquinanti ambientali sul sistema immunitario di donne non allergiche od atopiche (studio preliminare) 124
Content of Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu amd Zn in olives (olea europeae sativa, L.) 122
Trace element as indicator of origin: the case diary products 121
CONTENT OF RESVERATROLS AS A FUNCTION OF RED WINE CULTIVAR AND OF THE YEAR OF PRODUCTION (2000-2001-2002) 119
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope ratios 117
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope (13C/12C and 15N/14N) ratios 117
Micro-Structure As Simple Index To Evaluate Spaghetti Quality 116
Content of phenolic substances in basidiomycetes 116
Some Biological properties of Rubidium studied by means of the germinability tests 114
Bee pollen as an indicator of environmental pollution by heavy metals. 112
CROCETIN FROM SAFFRON: AN ACTIVE COMPONENT OF AN ANCIENT SPICE 108
Diffusion of lithium and rubidium in a closed ecosystem (the natural reserve of Penne Lake, Abruzzo). 107
Distinction between lagoonal fisching species by multivariate statistical techniques of the trace element content 105
LA CARATTERIZZAZIONE GEOGRAFICA DI FORMAGGI VACCINI PRODOTTI IN DIFFERENTI REGIONI ITALIANE MEDIANTE L'UTILIZZO DI TECNICHE ISOTOPICHE 105
The influence of modified riverine-coastal system on the diffusion of trace elements (Cr,Cu,Zn,Cd,Hg and Pb) 102
Multivariate classification of Montepulciano d'Abruzzo wine samples according to vintage year 102
Trace elements as indicator of origin: the case of dairy products 101
Il contenuto di arsenico, selenio e mercurio in alcune specie ittiche dei laghi abruzzesi in relazione all'ambiente naturale 101
Level of cis-and trans-resveratrol and their glucosides as a function of different cultivar of red wines 98
Risultati preliminari sulla discriminazione del sesso di specie ittiche in funzione del contenuto minerale 97
Characterization of prehistoric pottery from the Tremiti Isles by trace elements determination 97
Beesax as an indicator of environmental pollution by heavy metals 96
Il metabolismo dell'arginina nella fermentazione alcoolica: incidenza dello ione ammonio 96
"Il contenuto in vanadio, cromo, cobalto, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie di funghi (Basidiomiceti)" 96
Effects of home cooking on line n-3 fatty acid composition of fishes 95
Characterisation of cow and sheep cheeses in a regional scale by stable isotope ratios of casein (13C/12C, 15N/14N) and glycerol (18O/16O) 95
Differenziazione dell'aceto balsamico tradizionale dall'aceto balsamico comune mediante una sostanza caratteristica 95
Valutazioni statistiche multivariate sul contenuto di metalli in mieli prodotti in prossimità di fonti di inquinamento 94
Formation of simple phenols during alcoholic fermentation in synthetic substrata 94
The first theorisation of quality: Deutscher Werkbund 94
Immune parameters and blood and urine trace elements in nonallergic and nickel-sensitised humans. 92
THE INTERNATIONALISATION OF RETAIL BUSINESSES: THE EMBLEMATIC FASHION CLOTHING SECTOR 90
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope (13C/12C and 15N/14N) ratios 89
DETERMINATION OF THE GEOGRAPHICAL ORIGIN OF WINES BY MEANS OF THE MINERAL CONTENT AND THE STABLE ISOTOPE RATIOS: A REVIEW. 89
Le bevande alcoliche nell'attività sportiva 88
Determinating the Regional Origin of Cheeses with Trace Metal Analysis Using Statistical Classifiers 87
Il restauro del mantello di San Francesco in Alatri 87
Preliminary study on trace elements reference values in blood and urine from inhabitants of Abruzzo (Central Italy) 87
Il contenuto di cromo, manganese, nichel, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie ittiche dei laghi abruzzesi in relazione all'ambiente naturale 87
Valori di riferimento di elementi in traccia nei liquidi biologici della popolazione abruzzese 86
Glucidic patterns of neutral non starch polysaccharides in wheat dietary fiber products by HRGC and HPLC 85
Determining the Geographic Origin of Potatoes Using Mineral and Trace Element Content 85
Discriminazione di specie ittiche provenienti da stagni della Sardegna mediante tecniche statistiche multivariate applicate al loro contenuto minerale 85
Il contenuto di cromo, manganese, nichel, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie di tartufi 85
Simulation of Human Subjective Judgement with Neural Networks: The Computer plays the Classifier the Sommelier and the Judge 83
The trace element content in the coastline fauna of uninhabited islands of the Italian Sea 82
Multivariate Classification of “Montepulciano d’Abruzzo” Wine Samples According to Vintage Years 82
Il contenuto in mercurio di alcune specie di funghi (Basidiomiceti) 81
Il contenuto di oligoelementi nella fauna marina costiera di un'isola disabitata (Pianosa, Arcipelago delle Tremiti) 81
Discriminazione di mugilidi mediante analisi statistica multivariata del contenuto in manganese ferro, zinco e piombo 80
Stereospecific Analysis of Triacylglycerol Fraction to Detect Little Amounts of Hazelnut Oil in Virgin Olive Oil 80
Sex discrimination of fishes by trace element content using a multivariate statistical approach 80
Farindola sheep cheese 80
Pig rennet in making Farindola ewe cheese 79
Simulation of Human Edonic Choiches 77
Effects of Home Cooking on n-3 Fatty Acid Composition of Fishes 76
L’internazionalizzazione della produzione e dei prodotti: il caso emblematico del settore abbigliamento-moda 76
La misura del colore della birra, in relazione alla sua evoluzione tecnologica 76
Classification by Means of Neural Networks, New Classification Methods 76
Effects of resveratrol on lymphocyte proliferation and cytokine release 76
Micro-Structure as simple index to evaluete spaghetti qualità 75
Content of phenolic substances in basidiomycetes 75
The influence of modified riverine-coastal system on the diffusione of trace elements (Cr, Cu, Zn, Cd, Hg and Pb) 74
The first theorisation of quality: Deutscher Werkbund 74
The bioavailability of nickel content in chocolates and allergic reactions in nickel sensitised subjects 71
Level of cis- and trans- resveratrol and their glucosides as a function of different cultivar of red wines 69
Misura oggettiva del colore e valutazione sensoriale dei vini D.O.C. d'Abruzzo 68
Niche-Produced Food Commodities 64
Analisi materica sul crocifisso del San Michele: il materiale di riempimento 64
Technological Factors Influencing the Formation of Biogenic Amines in Cheese: a Review 59
Stili di vita dei giocatori di calcio non professionisti: una ricerca empirica condotta nella Regione Abruzzo 56
Dose-dependent effects of lead-exposure on the human immune system 54
Effetti dell'addizione di aminoacidi sulla fermentazione alcoolica 48
Totale 6.924
Categoria #
all - tutte 25.616
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 25.616


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021273 0 0 0 0 0 110 9 3 5 79 34 33
2021/2022282 3 2 0 74 12 0 4 23 26 6 36 96
2022/20231.017 82 59 46 129 89 233 64 79 184 19 18 15
2023/2024338 33 14 24 5 4 71 101 10 1 11 11 53
2024/20251.383 64 376 324 8 8 27 8 49 113 25 93 288
2025/20261.132 180 200 250 292 184 26 0 0 0 0 0 0
Totale 6.924