GIACCIO, Mario
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 1.839
NA - Nord America 1.776
AS - Asia 676
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
AF - Africa 5
SA - Sud America 3
Totale 4.307
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.773
UA - Ucraina 413
CN - Cina 341
IE - Irlanda 299
TR - Turchia 281
SE - Svezia 280
GB - Regno Unito 250
IT - Italia 182
DE - Germania 159
FR - Francia 141
FI - Finlandia 77
IN - India 45
RU - Federazione Russa 12
EU - Europa 8
BE - Belgio 7
IR - Iran 6
ES - Italia 5
NL - Olanda 5
PT - Portogallo 5
BR - Brasile 3
MA - Marocco 3
SI - Slovenia 3
MY - Malesia 2
CA - Canada 1
CR - Costa Rica 1
EG - Egitto 1
MX - Messico 1
PL - Polonia 1
SA - Arabia Saudita 1
SC - Seychelles 1
Totale 4.307
Città #
Jacksonville 456
Chandler 370
Dublin 295
Southend 196
Princeton 170
Izmir 153
Nanjing 120
Wilmington 105
Cambridge 76
Grevenbroich 64
Ann Arbor 60
Dearborn 47
Nanchang 44
Beijing 43
Woodbridge 43
Shenyang 27
Hebei 22
Houston 21
Boardman 20
Rome 17
Tianjin 17
Ashburn 16
Kunming 15
Hangzhou 13
Kocaeli 12
Jiaxing 11
Changsha 9
Norwalk 9
Los Angeles 8
Brussels 7
Düsseldorf 7
Ardabil 5
Monmouth Junction 5
Salerno 5
San Mateo 5
Auburn Hills 4
Braga 4
Changchun 4
Lanzhou 4
Leawood 4
Montemarciano 4
New York 4
Piemonte 4
Rimini 4
Augusta 3
Cedar Knolls 3
Chieti 3
Istanbul 3
Milan 3
Orange 3
Ottaviano 3
Roccasicura 3
Wageningen 3
Altamura 2
Cavaria Con Premezzo 2
Cicciano 2
Dallas 2
Ferrara 2
Forlì 2
Francavilla Al Mare 2
Guangzhou 2
Helsinki 2
Jinan 2
London 2
Moscow 2
Scafati 2
Shanghai 2
Smlednik 2
Taizhou 2
Viadana 2
Ameno 1
Amsterdam 1
Barcelona 1
Belvedere Spinello 1
Benevento 1
Bologna 1
Brescia 1
Cairo 1
Catanzaro 1
Civitanova Marche 1
Cologno Monzese 1
Cornaredo 1
Desenzano Del Garda 1
Florence 1
Glasgow 1
Hanover 1
Kraków 1
Kuala Lumpur 1
Latina 1
Lauria 1
Legnaro 1
Madrid 1
Messina 1
Mexico City 1
Molinella 1
Mountain View 1
Naples 1
New Delhi 1
Ningbo 1
Noicattaro 1
Totale 2.620
Nome #
Il contenuto di 5-acetossimetil-2-furaldeide nell'aceto balsamico tradizionale di Modena e di Reggio Emilia. 137
Relazione fra alcune aldeidi volatili presenti nell'olio d'oliva vergine ed analisi sensoriale 111
Microstructure as simple index to evaluate spaghetti quality 95
Micro-Structure As Simple Index To Evaluate Spaghetti Quality 87
Effetti combinati di campi elettromagnetici ed inquinanti ambientali sul sistema immunitario di donne non allergiche od atopiche (studio preliminare) 83
CROCETIN FROM SAFFRON: AN ACTIVE COMPONENT OF AN ANCIENT SPICE 83
Trace element as indicator of origin: the case diary products 82
Bee pollen as an indicator of environmental pollution by heavy metals. 77
Content of Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu amd Zn in olives (olea europeae sativa, L.) 73
Some Biological properties of Rubidium studied by means of the germinability tests 73
Trace elements as indicator of origin: the case of dairy products 72
Distinction between lagoonal fisching species by multivariate statistical techniques of the trace element content 71
LA CARATTERIZZAZIONE GEOGRAFICA DI FORMAGGI VACCINI PRODOTTI IN DIFFERENTI REGIONI ITALIANE MEDIANTE L'UTILIZZO DI TECNICHE ISOTOPICHE 71
Multivariate classification of Montepulciano d'Abruzzo wine samples according to vintage year 71
Diffusion of lithium and rubidium in a closed ecosystem (the natural reserve of Penne Lake, Abruzzo). 70
CONTENT OF RESVERATROLS AS A FUNCTION OF RED WINE CULTIVAR AND OF THE YEAR OF PRODUCTION (2000-2001-2002) 67
Valutazioni statistiche multivariate sul contenuto di metalli in mieli prodotti in prossimità di fonti di inquinamento 65
Formation of simple phenols during alcoholic fermentation in synthetic substrata 64
The influence of modified riverine-coastal system on the diffusion of trace elements (Cr,Cu,Zn,Cd,Hg and Pb) 63
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope ratios 63
Characterization of prehistoric pottery from the Tremiti Isles by trace elements determination 63
THE INTERNATIONALISATION OF RETAIL BUSINESSES: THE EMBLEMATIC FASHION CLOTHING SECTOR 63
Content of phenolic substances in basidiomycetes 61
Le bevande alcoliche nell'attività sportiva 61
Characterisation of cow and sheep cheeses in a regional scale by stable isotope ratios of casein (13C/12C, 15N/14N) and glycerol (18O/16O) 60
Discriminazione di specie ittiche provenienti da stagni della Sardegna mediante tecniche statistiche multivariate applicate al loro contenuto minerale 60
Risultati preliminari sulla discriminazione del sesso di specie ittiche in funzione del contenuto minerale 59
Beesax as an indicator of environmental pollution by heavy metals 58
Farindola sheep cheese 58
The influence of modified riverine-coastal system on the diffusione of trace elements (Cr, Cu, Zn, Cd, Hg and Pb) 58
Il contenuto di cromo, manganese, nichel, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie di tartufi 58
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope (13C/12C and 15N/14N) ratios 57
Sex discrimination of fishes by trace element content using a multivariate statistical approach 57
Simulation of Human Subjective Judgement with Neural Networks: The Computer plays the Classifier the Sommelier and the Judge 57
Immune parameters and blood and urine trace elements in nonallergic and nickel-sensitised humans. 56
Effects of home cooking on line n-3 fatty acid composition of fishes 55
Determining the Geographic Origin of Potatoes Using Mineral and Trace Element Content 55
Determinating the Regional Origin of Cheeses with Trace Metal Analysis Using Statistical Classifiers 55
Differenziazione dell'aceto balsamico tradizionale dall'aceto balsamico comune mediante una sostanza caratteristica 55
The bioavailability of nickel content in chocolates and allergic reactions in nickel sensitised subjects 55
Il contenuto di arsenico, selenio e mercurio in alcune specie ittiche dei laghi abruzzesi in relazione all'ambiente naturale 55
Effects of resveratrol on lymphocyte proliferation and cytokine release 55
DETERMINATION OF THE GEOGRAPHICAL ORIGIN OF WINES BY MEANS OF THE MINERAL CONTENT AND THE STABLE ISOTOPE RATIOS: A REVIEW. 54
Multivariate Classification of “Montepulciano d’Abruzzo” Wine Samples According to Vintage Years 54
Level of cis-and trans-resveratrol and their glucosides as a function of different cultivar of red wines 53
Level of cis- and trans- resveratrol and their glucosides as a function of different cultivar of red wines 53
Il restauro del mantello di San Francesco in Alatri 53
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope (13C/12C and 15N/14N) ratios 53
Simulation of Human Edonic Choiches 52
Il contenuto di oligoelementi nella fauna marina costiera di un'isola disabitata (Pianosa, Arcipelago delle Tremiti) 52
Stereospecific Analysis of Triacylglycerol Fraction to Detect Little Amounts of Hazelnut Oil in Virgin Olive Oil 51
Effects of Home Cooking on n-3 Fatty Acid Composition of Fishes 51
The trace element content in the coastline fauna of uninhabited islands of the Italian Sea 50
Glucidic patterns of neutral non starch polysaccharides in wheat dietary fiber products by HRGC and HPLC 49
Il metabolismo dell'arginina nella fermentazione alcoolica: incidenza dello ione ammonio 49
Il contenuto di cromo, manganese, nichel, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie ittiche dei laghi abruzzesi in relazione all'ambiente naturale 49
The first theorisation of quality: Deutscher Werkbund 49
Classification by Means of Neural Networks, New Classification Methods 48
Discriminazione di mugilidi mediante analisi statistica multivariata del contenuto in manganese ferro, zinco e piombo 47
Technological Factors Influencing the Formation of Biogenic Amines in Cheese: a Review 47
The first theorisation of quality: Deutscher Werkbund 46
Micro-Structure as simple index to evaluete spaghetti qualità 45
Content of phenolic substances in basidiomycetes 44
Analisi materica sul crocifisso del San Michele: il materiale di riempimento 42
Valori di riferimento di elementi in traccia nei liquidi biologici della popolazione abruzzese 40
Stili di vita dei giocatori di calcio non professionisti: una ricerca empirica condotta nella Regione Abruzzo 39
L’internazionalizzazione della produzione e dei prodotti: il caso emblematico del settore abbigliamento-moda 37
La misura del colore della birra, in relazione alla sua evoluzione tecnologica 36
Il contenuto in mercurio di alcune specie di funghi (Basidiomiceti) 36
Misura oggettiva del colore e valutazione sensoriale dei vini D.O.C. d'Abruzzo 35
Preliminary study on trace elements reference values in blood and urine from inhabitants of Abruzzo (Central Italy) 34
Dose-dependent effects of lead-exposure on the human immune system 33
Pig rennet in making Farindola ewe cheese 32
Effetti dell'addizione di aminoacidi sulla fermentazione alcoolica 30
Niche-Produced Food Commodities 29
"Il contenuto in vanadio, cromo, cobalto, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie di funghi (Basidiomiceti)" 29
Totale 4.350
Categoria #
all - tutte 13.550
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book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 13.550


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019166 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 164
2019/2020844 311 76 5 50 55 51 71 87 14 33 88 3
2020/2021493 79 4 79 8 50 110 9 3 5 79 34 33
2021/2022282 3 2 0 74 12 0 4 23 26 6 36 96
2022/20231.017 82 59 46 129 89 233 64 79 184 19 18 15
2023/2024279 33 14 24 5 4 71 101 10 1 11 5 0
Totale 4.350