GIACCIO, Mario
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.118
EU - Europa 1.914
AS - Asia 1.124
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
AF - Africa 5
SA - Sud America 3
OC - Oceania 1
Totale 5.173
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.113
SG - Singapore 441
UA - Ucraina 413
CN - Cina 346
IE - Irlanda 299
TR - Turchia 281
SE - Svezia 280
GB - Regno Unito 250
IT - Italia 189
DE - Germania 160
FR - Francia 150
FI - Finlandia 78
RU - Federazione Russa 64
IN - India 45
EU - Europa 8
BE - Belgio 7
IR - Iran 6
ES - Italia 5
NL - Olanda 5
PT - Portogallo 5
BR - Brasile 3
MA - Marocco 3
SI - Slovenia 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
CA - Canada 2
MY - Malesia 2
AU - Australia 1
CR - Costa Rica 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EG - Egitto 1
HK - Hong Kong 1
LT - Lituania 1
MX - Messico 1
PA - Panama 1
PK - Pakistan 1
PL - Polonia 1
SA - Arabia Saudita 1
SC - Seychelles 1
Totale 5.173
Città #
Jacksonville 456
Singapore 399
Chandler 370
Dublin 295
Southend 196
Princeton 170
Izmir 153
Nanjing 120
Wilmington 105
Santa Clara 102
Cambridge 76
Grevenbroich 64
Ann Arbor 60
Dearborn 47
Nanchang 44
Beijing 43
Woodbridge 43
Shenyang 27
Hebei 22
Boardman 21
Houston 21
Ashburn 18
Rome 17
Tianjin 17
Kunming 15
Hangzhou 13
Kocaeli 12
Jiaxing 11
Changsha 9
Los Angeles 9
Norwalk 9
Brussels 7
Düsseldorf 7
Shanghai 7
Ardabil 5
Monmouth Junction 5
Salerno 5
San Mateo 5
Auburn Hills 4
Braga 4
Changchun 4
Lanzhou 4
Leawood 4
Montemarciano 4
New York 4
Piemonte 4
Rimini 4
Augusta 3
Bratislava 3
Cedar Knolls 3
Chieti 3
Helsinki 3
Istanbul 3
Melzo 3
Milan 3
Moscow 3
Orange 3
Ottaviano 3
Roccasicura 3
Sarcelles 3
Wageningen 3
Altamura 2
Asti 2
Cavaria Con Premezzo 2
Cicciano 2
Dallas 2
Ferrara 2
Forlì 2
Francavilla Al Mare 2
Gatchina 2
Guangzhou 2
Jinan 2
London 2
Ottawa 2
Pozzuoli 2
Scafati 2
Smlednik 2
Taizhou 2
Viadana 2
Ameno 1
Amsterdam 1
Barcelona 1
Belvedere Spinello 1
Benevento 1
Bologna 1
Brescia 1
Brno 1
Cairo 1
Catanzaro 1
Civitanova Marche 1
Cologno Monzese 1
Cornaredo 1
Desenzano Del Garda 1
Florence 1
Glasgow 1
Hanover 1
Hong Kong 1
Kraków 1
Kuala Lumpur 1
Latina 1
Totale 3.140
Nome #
Il contenuto di 5-acetossimetil-2-furaldeide nell'aceto balsamico tradizionale di Modena e di Reggio Emilia. 142
Relazione fra alcune aldeidi volatili presenti nell'olio d'oliva vergine ed analisi sensoriale 114
Microstructure as simple index to evaluate spaghetti quality 110
Effetti combinati di campi elettromagnetici ed inquinanti ambientali sul sistema immunitario di donne non allergiche od atopiche (studio preliminare) 101
Trace element as indicator of origin: the case diary products 97
Micro-Structure As Simple Index To Evaluate Spaghetti Quality 97
Some Biological properties of Rubidium studied by means of the germinability tests 93
Bee pollen as an indicator of environmental pollution by heavy metals. 90
CONTENT OF RESVERATROLS AS A FUNCTION OF RED WINE CULTIVAR AND OF THE YEAR OF PRODUCTION (2000-2001-2002) 88
Content of phenolic substances in basidiomycetes 88
CROCETIN FROM SAFFRON: AN ACTIVE COMPONENT OF AN ANCIENT SPICE 87
Distinction between lagoonal fisching species by multivariate statistical techniques of the trace element content 85
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope ratios 85
Multivariate classification of Montepulciano d'Abruzzo wine samples according to vintage year 85
Diffusion of lithium and rubidium in a closed ecosystem (the natural reserve of Penne Lake, Abruzzo). 84
Content of Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu amd Zn in olives (olea europeae sativa, L.) 84
Trace elements as indicator of origin: the case of dairy products 84
LA CARATTERIZZAZIONE GEOGRAFICA DI FORMAGGI VACCINI PRODOTTI IN DIFFERENTI REGIONI ITALIANE MEDIANTE L'UTILIZZO DI TECNICHE ISOTOPICHE 82
Characterization of prehistoric pottery from the Tremiti Isles by trace elements determination 81
The influence of modified riverine-coastal system on the diffusion of trace elements (Cr,Cu,Zn,Cd,Hg and Pb) 80
Formation of simple phenols during alcoholic fermentation in synthetic substrata 77
Risultati preliminari sulla discriminazione del sesso di specie ittiche in funzione del contenuto minerale 76
Characterisation of cow and sheep cheeses in a regional scale by stable isotope ratios of casein (13C/12C, 15N/14N) and glycerol (18O/16O) 76
Valutazioni statistiche multivariate sul contenuto di metalli in mieli prodotti in prossimità di fonti di inquinamento 75
Le bevande alcoliche nell'attività sportiva 75
Immune parameters and blood and urine trace elements in nonallergic and nickel-sensitised humans. 74
Level of cis-and trans-resveratrol and their glucosides as a function of different cultivar of red wines 73
THE INTERNATIONALISATION OF RETAIL BUSINESSES: THE EMBLEMATIC FASHION CLOTHING SECTOR 73
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope (13C/12C and 15N/14N) ratios 72
DETERMINATION OF THE GEOGRAPHICAL ORIGIN OF WINES BY MEANS OF THE MINERAL CONTENT AND THE STABLE ISOTOPE RATIOS: A REVIEW. 71
Differenziazione dell'aceto balsamico tradizionale dall'aceto balsamico comune mediante una sostanza caratteristica 71
Effects of home cooking on line n-3 fatty acid composition of fishes 70
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope (13C/12C and 15N/14N) ratios 70
The trace element content in the coastline fauna of uninhabited islands of the Italian Sea 69
Beesax as an indicator of environmental pollution by heavy metals 68
Il contenuto di oligoelementi nella fauna marina costiera di un'isola disabitata (Pianosa, Arcipelago delle Tremiti) 68
Il contenuto di arsenico, selenio e mercurio in alcune specie ittiche dei laghi abruzzesi in relazione all'ambiente naturale 67
Determinating the Regional Origin of Cheeses with Trace Metal Analysis Using Statistical Classifiers 65
Discriminazione di specie ittiche provenienti da stagni della Sardegna mediante tecniche statistiche multivariate applicate al loro contenuto minerale 65
Il restauro del mantello di San Francesco in Alatri 65
Stereospecific Analysis of Triacylglycerol Fraction to Detect Little Amounts of Hazelnut Oil in Virgin Olive Oil 63
Farindola sheep cheese 63
Simulation of Human Edonic Choiches 63
The influence of modified riverine-coastal system on the diffusione of trace elements (Cr, Cu, Zn, Cd, Hg and Pb) 63
Simulation of Human Subjective Judgement with Neural Networks: The Computer plays the Classifier the Sommelier and the Judge 63
Discriminazione di mugilidi mediante analisi statistica multivariata del contenuto in manganese ferro, zinco e piombo 62
Il metabolismo dell'arginina nella fermentazione alcoolica: incidenza dello ione ammonio 62
Sex discrimination of fishes by trace element content using a multivariate statistical approach 61
Il contenuto di cromo, manganese, nichel, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie di tartufi 61
Determining the Geographic Origin of Potatoes Using Mineral and Trace Element Content 60
The first theorisation of quality: Deutscher Werkbund 59
The first theorisation of quality: Deutscher Werkbund 59
Glucidic patterns of neutral non starch polysaccharides in wheat dietary fiber products by HRGC and HPLC 58
Effects of Home Cooking on n-3 Fatty Acid Composition of Fishes 58
The bioavailability of nickel content in chocolates and allergic reactions in nickel sensitised subjects 58
Micro-Structure as simple index to evaluete spaghetti qualità 58
Classification by Means of Neural Networks, New Classification Methods 58
Effects of resveratrol on lymphocyte proliferation and cytokine release 58
Multivariate Classification of “Montepulciano d’Abruzzo” Wine Samples According to Vintage Years 57
Level of cis- and trans- resveratrol and their glucosides as a function of different cultivar of red wines 56
Il contenuto di cromo, manganese, nichel, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie ittiche dei laghi abruzzesi in relazione all'ambiente naturale 56
Preliminary study on trace elements reference values in blood and urine from inhabitants of Abruzzo (Central Italy) 52
Il contenuto in mercurio di alcune specie di funghi (Basidiomiceti) 52
Content of phenolic substances in basidiomycetes 52
Valori di riferimento di elementi in traccia nei liquidi biologici della popolazione abruzzese 52
Technological Factors Influencing the Formation of Biogenic Amines in Cheese: a Review 50
L’internazionalizzazione della produzione e dei prodotti: il caso emblematico del settore abbigliamento-moda 50
"Il contenuto in vanadio, cromo, cobalto, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie di funghi (Basidiomiceti)" 48
Analisi materica sul crocifisso del San Michele: il materiale di riempimento 46
La misura del colore della birra, in relazione alla sua evoluzione tecnologica 45
Stili di vita dei giocatori di calcio non professionisti: una ricerca empirica condotta nella Regione Abruzzo 44
Niche-Produced Food Commodities 43
Pig rennet in making Farindola ewe cheese 40
Dose-dependent effects of lead-exposure on the human immune system 39
Misura oggettiva del colore e valutazione sensoriale dei vini D.O.C. d'Abruzzo 38
Effetti dell'addizione di aminoacidi sulla fermentazione alcoolica 32
Totale 5.216
Categoria #
all - tutte 17.949
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 17.949


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020347 0 0 0 0 0 51 71 87 14 33 88 3
2020/2021493 79 4 79 8 50 110 9 3 5 79 34 33
2021/2022282 3 2 0 74 12 0 4 23 26 6 36 96
2022/20231.017 82 59 46 129 89 233 64 79 184 19 18 15
2023/2024338 33 14 24 5 4 71 101 10 1 11 11 53
2024/2025807 64 376 324 8 8 27 0 0 0 0 0 0
Totale 5.216