GIACCIO, Mario
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.148
EU - Europa 1.927
AS - Asia 1.241
SA - Sud America 62
AF - Africa 9
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
OC - Oceania 2
Totale 5.397
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.140
SG - Singapore 548
UA - Ucraina 414
CN - Cina 346
IE - Irlanda 299
TR - Turchia 283
SE - Svezia 281
GB - Regno Unito 251
IT - Italia 191
DE - Germania 162
FR - Francia 152
FI - Finlandia 78
RU - Federazione Russa 66
BR - Brasile 58
IN - India 45
EU - Europa 8
BE - Belgio 7
IR - Iran 6
ES - Italia 5
NL - Olanda 5
PT - Portogallo 5
MA - Marocco 4
BD - Bangladesh 3
CA - Canada 3
HK - Hong Kong 3
PL - Polonia 3
SI - Slovenia 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
AR - Argentina 2
AU - Australia 2
MY - Malesia 2
NI - Nicaragua 2
PK - Pakistan 2
ZA - Sudafrica 2
CR - Costa Rica 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EG - Egitto 1
KE - Kenya 1
LT - Lituania 1
MX - Messico 1
PA - Panama 1
PH - Filippine 1
SA - Arabia Saudita 1
SC - Seychelles 1
UY - Uruguay 1
UZ - Uzbekistan 1
VE - Venezuela 1
Totale 5.397
Città #
Jacksonville 456
Singapore 403
Chandler 370
Dublin 295
Southend 196
Princeton 170
Izmir 153
Nanjing 120
Wilmington 105
Santa Clara 104
Cambridge 76
Grevenbroich 64
Ann Arbor 60
Dearborn 47
Nanchang 44
Beijing 43
Woodbridge 43
Shenyang 27
Hebei 22
Boardman 21
Houston 21
Ashburn 20
Rome 17
Tianjin 17
Kunming 15
Hangzhou 13
Kocaeli 12
Jiaxing 11
The Dalles 11
Changsha 9
Los Angeles 9
Norwalk 9
Brussels 7
Düsseldorf 7
Shanghai 7
São Paulo 6
Ardabil 5
Monmouth Junction 5
New York 5
Salerno 5
San Mateo 5
Auburn Hills 4
Braga 4
Changchun 4
Lanzhou 4
Leawood 4
Montemarciano 4
Piemonte 4
Rimini 4
Augusta 3
Bratislava 3
Cedar Knolls 3
Chieti 3
Helsinki 3
Hong Kong 3
Istanbul 3
London 3
Melzo 3
Milan 3
Moscow 3
Orange 3
Ottaviano 3
Roccasicura 3
Sarcelles 3
Wageningen 3
Altamura 2
Asti 2
Barretos 2
Barroso 2
Cavaria Con Premezzo 2
Charlotte 2
Cicciano 2
Dallas 2
Ferrara 2
Florence 2
Forlì 2
Fortaleza 2
Francavilla Al Mare 2
Gatchina 2
Guangzhou 2
Itaquaquecetuba 2
Jinan 2
Ottawa 2
Pozzuoli 2
Recife 2
Rio de Janeiro 2
Scafati 2
Smlednik 2
Taizhou 2
Viadana 2
Warsaw 2
Yekaterinburg 2
Adana 1
Alta Floresta d'Oeste 1
Ameno 1
Amsterdam 1
Aracati 1
Balneário Piçarras 1
Barcelona 1
Belo Horizonte 1
Totale 3.177
Nome #
Il contenuto di 5-acetossimetil-2-furaldeide nell'aceto balsamico tradizionale di Modena e di Reggio Emilia. 145
Relazione fra alcune aldeidi volatili presenti nell'olio d'oliva vergine ed analisi sensoriale 117
Microstructure as simple index to evaluate spaghetti quality 111
Effetti combinati di campi elettromagnetici ed inquinanti ambientali sul sistema immunitario di donne non allergiche od atopiche (studio preliminare) 102
Some Biological properties of Rubidium studied by means of the germinability tests 99
Trace element as indicator of origin: the case diary products 98
Micro-Structure As Simple Index To Evaluate Spaghetti Quality 98
Bee pollen as an indicator of environmental pollution by heavy metals. 92
CONTENT OF RESVERATROLS AS A FUNCTION OF RED WINE CULTIVAR AND OF THE YEAR OF PRODUCTION (2000-2001-2002) 92
Content of phenolic substances in basidiomycetes 91
CROCETIN FROM SAFFRON: AN ACTIVE COMPONENT OF AN ANCIENT SPICE 88
Distinction between lagoonal fisching species by multivariate statistical techniques of the trace element content 87
Diffusion of lithium and rubidium in a closed ecosystem (the natural reserve of Penne Lake, Abruzzo). 86
Content of Cr, Mn, Fe, Co, Ni, Cu amd Zn in olives (olea europeae sativa, L.) 86
Trace elements as indicator of origin: the case of dairy products 86
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope ratios 86
Multivariate classification of Montepulciano d'Abruzzo wine samples according to vintage year 86
LA CARATTERIZZAZIONE GEOGRAFICA DI FORMAGGI VACCINI PRODOTTI IN DIFFERENTI REGIONI ITALIANE MEDIANTE L'UTILIZZO DI TECNICHE ISOTOPICHE 84
The influence of modified riverine-coastal system on the diffusion of trace elements (Cr,Cu,Zn,Cd,Hg and Pb) 83
Characterization of prehistoric pottery from the Tremiti Isles by trace elements determination 83
Characterisation of cow and sheep cheeses in a regional scale by stable isotope ratios of casein (13C/12C, 15N/14N) and glycerol (18O/16O) 80
Formation of simple phenols during alcoholic fermentation in synthetic substrata 79
Valutazioni statistiche multivariate sul contenuto di metalli in mieli prodotti in prossimità di fonti di inquinamento 78
Risultati preliminari sulla discriminazione del sesso di specie ittiche in funzione del contenuto minerale 78
Le bevande alcoliche nell'attività sportiva 78
THE INTERNATIONALISATION OF RETAIL BUSINESSES: THE EMBLEMATIC FASHION CLOTHING SECTOR 78
Differenziazione dell'aceto balsamico tradizionale dall'aceto balsamico comune mediante una sostanza caratteristica 77
Immune parameters and blood and urine trace elements in nonallergic and nickel-sensitised humans. 76
Level of cis-and trans-resveratrol and their glucosides as a function of different cultivar of red wines 75
Il contenuto di arsenico, selenio e mercurio in alcune specie ittiche dei laghi abruzzesi in relazione all'ambiente naturale 75
DETERMINATION OF THE GEOGRAPHICAL ORIGIN OF WINES BY MEANS OF THE MINERAL CONTENT AND THE STABLE ISOTOPE RATIOS: A REVIEW. 74
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope (13C/12C and 15N/14N) ratios 74
Beesax as an indicator of environmental pollution by heavy metals 72
Effects of home cooking on line n-3 fatty acid composition of fishes 72
Characterisation of the regional origin of sheep and cow cheeses by casein stable isotope (13C/12C and 15N/14N) ratios 71
The trace element content in the coastline fauna of uninhabited islands of the Italian Sea 70
Il contenuto di oligoelementi nella fauna marina costiera di un'isola disabitata (Pianosa, Arcipelago delle Tremiti) 69
Sex discrimination of fishes by trace element content using a multivariate statistical approach 68
Discriminazione di specie ittiche provenienti da stagni della Sardegna mediante tecniche statistiche multivariate applicate al loro contenuto minerale 68
Il restauro del mantello di San Francesco in Alatri 68
Simulation of Human Subjective Judgement with Neural Networks: The Computer plays the Classifier the Sommelier and the Judge 68
Farindola sheep cheese 67
Determinating the Regional Origin of Cheeses with Trace Metal Analysis Using Statistical Classifiers 66
Stereospecific Analysis of Triacylglycerol Fraction to Detect Little Amounts of Hazelnut Oil in Virgin Olive Oil 65
Simulation of Human Edonic Choiches 65
The influence of modified riverine-coastal system on the diffusione of trace elements (Cr, Cu, Zn, Cd, Hg and Pb) 65
Discriminazione di mugilidi mediante analisi statistica multivariata del contenuto in manganese ferro, zinco e piombo 64
Il metabolismo dell'arginina nella fermentazione alcoolica: incidenza dello ione ammonio 64
The first theorisation of quality: Deutscher Werkbund 64
Determining the Geographic Origin of Potatoes Using Mineral and Trace Element Content 63
Il contenuto di cromo, manganese, nichel, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie di tartufi 63
Multivariate Classification of “Montepulciano d’Abruzzo” Wine Samples According to Vintage Years 62
Micro-Structure as simple index to evaluete spaghetti qualità 62
Effects of Home Cooking on n-3 Fatty Acid Composition of Fishes 61
The first theorisation of quality: Deutscher Werkbund 61
Glucidic patterns of neutral non starch polysaccharides in wheat dietary fiber products by HRGC and HPLC 60
The bioavailability of nickel content in chocolates and allergic reactions in nickel sensitised subjects 60
Preliminary study on trace elements reference values in blood and urine from inhabitants of Abruzzo (Central Italy) 60
Il contenuto di cromo, manganese, nichel, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie ittiche dei laghi abruzzesi in relazione all'ambiente naturale 60
L’internazionalizzazione della produzione e dei prodotti: il caso emblematico del settore abbigliamento-moda 59
Classification by Means of Neural Networks, New Classification Methods 59
Effects of resveratrol on lymphocyte proliferation and cytokine release 59
Level of cis- and trans- resveratrol and their glucosides as a function of different cultivar of red wines 58
"Il contenuto in vanadio, cromo, cobalto, rame, zinco, cadmio e piombo in alcune specie di funghi (Basidiomiceti)" 55
Il contenuto in mercurio di alcune specie di funghi (Basidiomiceti) 54
Content of phenolic substances in basidiomycetes 54
Valori di riferimento di elementi in traccia nei liquidi biologici della popolazione abruzzese 54
La misura del colore della birra, in relazione alla sua evoluzione tecnologica 53
Technological Factors Influencing the Formation of Biogenic Amines in Cheese: a Review 52
Analisi materica sul crocifisso del San Michele: il materiale di riempimento 49
Stili di vita dei giocatori di calcio non professionisti: una ricerca empirica condotta nella Regione Abruzzo 47
Niche-Produced Food Commodities 44
Misura oggettiva del colore e valutazione sensoriale dei vini D.O.C. d'Abruzzo 43
Pig rennet in making Farindola ewe cheese 43
Dose-dependent effects of lead-exposure on the human immune system 41
Effetti dell'addizione di aminoacidi sulla fermentazione alcoolica 36
Totale 5.440
Categoria #
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Totale 20.843


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202091 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 88 3
2020/2021493 79 4 79 8 50 110 9 3 5 79 34 33
2021/2022282 3 2 0 74 12 0 4 23 26 6 36 96
2022/20231.017 82 59 46 129 89 233 64 79 184 19 18 15
2023/2024338 33 14 24 5 4 71 101 10 1 11 11 53
2024/20251.031 64 376 324 8 8 27 8 49 113 25 29 0
Totale 5.440